Ett passande och ungdomligt mode

Du som spelar fotboll är säkerligen aktiv också till vardags. Du känner dig som hemma på fotbollsplanen i dina överdimensionerade T-shirtar och shorts, och sportiga skor, men har det svårare att vara bekväm till vardags. Kanske känns det inte alls rätt med raka jeans, skjortor eller stickade tröjor. Kanske vill du mycket hellre tillbaka till en stil som går hand i hand med fotbollens sportiga uniformer.

Om så är fallet har vi lösningen för dig, och den är dessutom både ungdomlig och cool. Vi pratar om streetwear.

Fördelarna med streetwear

Förutom de uppenbara fördelarna vi tagit upp ovan finns det även andra fördelar med Streetwear. De luftiga och mjuka byxorna i form av prassliga shorts, sweatpants eller överdimensionerade jeans är ett exempel. Ett annat exempel är de lika stora och mjuka T-shirtarna, luvtröjorna och bomberjackorna.

Streetwear innefattar även accessoarer såsom kepsar både i sportigare modeller och i coola snapback-modeller. Solglasögon, mössor, fiskarhattar, överdimensionerade smycken och moderiktiga sneakers är också vanligt förekommande inom stilen.

Om detta känns mer som du, och den du tillåts vara på fotbollsplanen, så kolla in ett bra utbud på nätet som kan inspirera dig ytterligare. Tillåt dig själv njuta av fördelarna med streetwear och var dig själv.