Rätt klädd från topp till tå för träning

Oavsett om du ska till fotbollsträningen eller ut på en löprunda är det viktigt att du är rätt klädd. När du tränar behöver du något annat än dina vanliga strumpor på dina fötter.

Det är viktigt att du använder strumpor som minskar risken för skador och som förebygger att du råkar ut för olyckor när du tränar. Du behöver använda funktionsstrumpor. Klicka dig vidare här för att hitta strumpor som passar till din aktivitet.

Kompression bra för din kropp

När du spelar fotboll eller exempelvis badminton är det viktigt att ha strumpor som förhindrar dina fötter eller vader att svullna. Genom att använda strumpor som har kompressionsteknik i sig kan du hindra dina fötter och vader att svullna och göra ont. Att använda den här typen av funktionsstrumpor minskar också återhämtningstiden efter din träning.

Färgglada strumpor alltid kul

Det kan ibland bli lite tråkigt att endast ha på sig svarta eller vita strumpor. Passa på att vara lite äventyrlig och modig inför nästa träning med fotbollen. Varför inte köpa ett par strumpor som har reflex i sig när du ska ut på löprunda? Sist men inte minst måste strumporna givetvis vara sköna att ha på sig.