Allt inför båtsäsongen

När det är dags för semester är det många som drar iväg utomlands. Det senaste året har detta dock bara kunnat ske i mycket begränsade former och ibland inte alls. Det kan ju vara så att du är riktigt ressugen, men ännu inte känner dig tuff nog att lämna landet.

Är det sedan så illa att du saknar dina fotbollsresor? Äger du en båt? Ja, då är allt klart för den första resan i den svenska skärgården. Naturligtvis behöver du alla båttillbehör för säsongen, se till att du har flytvästar och att grundmålningen är avklarad. Läs mer här så hittar du allt du behöver och lite till.

Ta båten till fotbollsmatchen

Kanske bor du i Norrköping eller Västervik, eller på andra sidan nära Helsingborg. Här kan du ta båten från Helsingborg till Malmö, bara för att få se Malmö FF krossa motståndet på hemmaplan. Gällde det andra sidan kan färden gå från Västervik till Stockholm och i det fallet är det Djurgården som regerar.

Ja visst, här snackar vi mycket om fotboll i Linköping också. Givetvis har de bra fotboll. Det viktiga just nu är att du får ge dig ut på en kort semester och känna världen komma tillbaka efter ett jobbigt virus.